FOTO| ACCIDENT rutier GRAV pe DN1, la Lancrăm. O victimă este încarcerată în urma impactului. A fost solicitat un elicopter SMURD

0
290

Un accident rutier grav a avut loc miercuri, în jurul orei 13:00, pe DN1, în zona localității Lancrăm. În urma impactului o victimă a rămas încarcerată, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru transportarea acesteia la Spitatul din Târgu Mureș.

Un accident a avut loc, în jurul orei 13:00, între un autoturism și un tir, în localitatea Lancrăm, pe DN1, fiind solicitat un elicopter SMURD pentru una dintre victime. Traficul este blocat în zonă.

Garda de intervenție Sebeș intervine pentru acordarea primului ajutor și descarcerare la un accident rutier produs între un autoturism și un tir pe DN1, în zona localității Lancrăm.

Din primele informații ar fi vorba despre două victime, din care una este încarcerată. Garda de intervenție a intervenit la locul accidentului cu o autospecială cu apă și spumă (ASAS), 1 DESCARCERARE, 1 SMURD B2 și 1 SMURD TIM.

UPDATE: La momentul actual victimele sunt asistate medical și evaluate pentru a se stabili transportul acestora către unitățile spitalicești.

În urma coliziunii, șoferul autoturismului va fi transportat la UPU Alba de către echipajul SMURD TIM, iar pasagerul din dreapta va fi transportat de către elicopterul SMURD la Spitalul Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here