Marșul moto: “Respect în trafic” 2023 ajunge în Alba. Vezi traseul și informațiile cele mai importante

0
153
Motocicliști, imagini cu caracter ilustrativ - Foto: Pexels

În data de 13 mai 2023, va avea loc în județul Alba cea de-a 12-a ediție a campaniei de conștientizare “Respect în trafic”. Evenimentul este dedicat tuturor motocicliștilor și se va desfășura în conformitate cu legile în vigoare.

“Campania se adresează conducătorilor de autovehicule în sensul conştientizării acestora, că în trafic se află şi conducători de vehicule pe două roţi.

Scopul campaniei este de reducere a numărului de accidente rutiere în care sunt implicaţi participanţii la trafic din această categorie.

Acest eveniment se va desfășura în două etape, în două weekend-uri succesive. În prima etapa (5-6 Mai), vor fi cuprinse județele SM, SJ, MM, BH și Bekes din Ungaria. Iar în a doua etapă(13 Mai), traseul marșului moto va parcurge județele CJ și AB.

Pe raza de desfășurare a etapei II, evenimentul “Respect În Trafic” va fi realizat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj/Alba, Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj/Alba și nu în ultimul rând primăriilor din orașele Cluj-Napoca, Turda, Alba Iulia, Aiud, Sebeș și Cugir.

ANEXĂ TRASEU

Adunarea este la ora 11.00 în parcarea Emerson – Cluj-Napoca, iar plecarea in coloană la ora 12.00.

12.00 Cluj Napoca – Parcare Emerson

13.30 Turda – Parcul Municipal Turda 15.30 Aiud – Str. Iuliu Maniu

16.30 Alba-Iulia – Parcare Stadion Cetate

18.00 Cugir – Piața Consiliul Europei

19.15 Sebeș – Închidere marș moto

Motocicliști de pretutindeni, vă așteptăm într-un număr cât mai MARE! Până atunci vă dorim s-aveți o viață faină și asfalt uscat!”, potrivit informațiilor transmise de organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here