Noi medalii obținute de elevii Liceului cu Program Sportiv la Campionatul Național Școlar de Atletism: Au cucerit podiumul

0
55
Elevii au obținut rezultate impresionante la Campionatul Național Școlar- Foto: Facebook/ Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național Școlar, demonstrând talent și perseverență. Echipa a strălucit la probele de marș și alergare, ocupând locuri de frunte la probele de 3.000 și 5.000 de metri.

“Rezultate remarcabile pentru Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar! Felicitări echipei noastre de sportivi extraordinari care au strălucit în cadrul competiției desfășurate în perioada 13-14 mai!

Cristea Alexandra a obținut locul 2, la 5000 de metri marș, demonstrându-și talentul și perseverența. Ea având dublă legitimare, la CS Unirea Alba Iulia și Lps Alba Iulia, sub îndrumarea antrenorului Avram Gabriel.

Zaharia Albert a impresionat cu performanța sa la proba de 3000 de metri masculin, ocupând meritat locul trei. Albert este legitimat la LPS Alba Iulia și beneficiază de îndrumarea antrenoarei Vlas Mihaela.

Felicitări tuturor sportivilor noștri pentru efortul lor susținut și rezultatele obținute în cadrul Campionatului Național Școlar. Sunteți o sursă de inspirație pentru toți colegii voștri și reprezentați cu mândrie Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia!”, au transmis reprezentanții liceului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here