Patru jucătoare de la CSM Unirea Alba Iulia, convocate în Lotul Național U17 pentru Campionatul European la polo feminin

0
54
Lotul Național de junioare U17 la polo feminin a fost anunțat- Foto: Facebook/ CSM Unirea Alba Iulia

Federația Română de Polo a anunțat astăzi cluburile că Lotul Național de junioare U17 la polo feminin s-a format, iar pregătirile sunt în toi pentru Campionatul European. Echipa națională se va reuni la Târgu Mureș în perioada 5-11 iunie, în vederea participării la prestigiosul turneu ce va avea loc la Manisa, Turcia, în perioada 29 iulie – 5 august.

CSM Unirea Alba Iulia impresionează în polo-ul feminin din România, cu patru jucătoare selectate în Lotul Național de junioare U17. Dorofeea Vârtosu, Amalia Novăcean, Sara Mihai și Alesia Daian vor reprezenta cu mândrie clubul lor și țara în Campionatul European ce va avea loc în Turcia.

Federatia Română de Polo a remis astăzi cluburilor convocatorul pentru Lotul național de junioare U17 la polo feminin. Lotul național se reunește pentru pregătire la Târgu Mureș în perioada 5-11 iunie, în vederea participării la Campionatul European al categoriei de vârstă, ce va avea loc la Manisa, Turcia, în perioada 29.07. – 05.08.

Cu mândrie anunțăm că patru dintre sportivele CSM Unirea Alba Iulia se află printre cele convocate. Este vorba de Dorofeea Vârtosu, Amalia Novăcean, Sara Mihai, Alesia Daian.

Felicitări fetelor! Baftă la acțiunile Naționalei!” , au anunțat reprezentanții clubului sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here